Kad nešto u meni raste devet meseci... Anastasija Ražnatović o trudnoći Neka sve loše pređe na mene, ne na njega

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2023, 20:29

"Kad nešto u meni raste devet meseci..." Anastasija Ražnatović o trudnoći "Neka sve loše pređe na mene, ne na njega"

Ražnatovićeva očekuje devojčicu!

Anastasija Ražnatović i njen izabranik fudbaler Nemanja Gudelj uskoro će postati roditelji, a kako pišu domaći mediji, očekuju devojčicu.

Anastasija koja je u četvrtom mesecu trudnoće nalazi se u Sevilji sa svojim izabranikom, gde on igra fudbal, a kako je rekla u razgovoru sa majkom Cecom, sada su je prošle mučnine i oseća se odlično.

Ražnatovićka je svojevremeno pričala o bratancu Željku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i tada otkrila da joj je proradio majčinski instinkt, te da ne zna kako će tek voleti sopstveno dete kada Željka toliko voli.

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija)

- To je stvarno neopisivo. Ako mi je takav osećaj kada držim bratanca, mogu misliti kakav bi mi bio osećaj da je to nešto što je raslo u meni devet meseci, da je moje dete. Prosto je osećaj predivan. Gledam i razmišljam "bože, ako ikada u životu nešto krene da mu bude loše, neka se sve to prebaci na mene" - rekla je Anastasija Ražnatović jednom prilikom u intervjuu za "Telegraf".

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija)

Inače, Anastasija se već neko vreme nalazi u Španiji, gde uživa sa svojim dečkom. Oni u Sevilji uveliko pripremaju sobu za ćerku. Nakon odrađenog testa i ultrazvuka saznali su da će sredinom septembra dobiti devojčicu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.