Kad nas muškarci vide gole prvo pomisle ovo. Slažete li se?

Izvor: Svet, 06.Nov.2016, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad nas muškarci vide gole prvo pomisle ovo. Slažete li se?

Golo žensko telo ima hipnotizirajuću moć nad muškarcima. Kada se žena skine pred njima, zaborave na sve ostalo i žele se samo prepustiti vlastitim osećajima.
Foto: Guliver/Thinkstock A šta muškarcima zapravo prođe kroz glavu kad ženu vide golu?
Saznajte u nastavku teksta.
1. Ostani cool
Kada se žena skine pred muškarcem, bez obzira na to koliko su već puta videli taj prizor, sve u njegovom telu “podivlja”. Ubrzaju se otkucaji srca, krv se sjuri >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << u prepone. Ali nikako ne žele ostaviti utisak da nikad pre nisu videli golu ženu zbog čega se trude ostati cool i pribrani. A zapravo bi najradije počeli vikati od sreće i uzbuđenja…
Pročitajte i… “Dadbod”: Zašto je stomačić na muškarcima seksi, ali ne i na ženama?
2. Napokon mogu buljiti
Kako bi se ponašali civilizovano i primereno, muškarci će se truditi ne gledati u ženske grudi u javnosti, naročito ako ih neko može uhvatiti da to rade. Međutim, kada se odeća skine, kulturno ponašanje više im nije prioritet. Sada imaju dopuštenje “buljiti” do mile volje. I nadaju se da ženama to ne smeta.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.