Kad je videla od koga je dobila poklon, PROLILA JE SUZE! A mislila je da je se ODREKAO! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jan.2020, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad je videla od koga je dobila poklon, PROLILA JE SUZE! A mislila je da je se ODREKAO! (VIDEO)

Prejake emocije.

Jelena Pešić je pred zoru obavestila Boru Santanu, Dalilu i Dejana Dragojevića, Marka Đedovića i Stefana Kandića da su im na adresu Bele kuće stigle lične stvari, što je ove ukućane obradovalo.

Kada su otvorili svoje džakove Dalila i Dejan ugledali su i poklone koje su dobili. Reč je o bundi, ali i o plišanim igračkama. I dok je Dejan bio ravnodušan, Dalila je završila u suzama jer je videla stvari koje joj je poslao otac sa kojim godinama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije pričala.

- Babo! A! Naparfemisao je lava! Vidi, Deki! Babo! Babo, volim te. Miriše mi na baba! - vikala je Dalila, a zatim je zaplakala.

TUGA: Sloba posvetio novogodišnji nastup pokojnom ocu, a kad čujete KOJU PESMU je zapevao njemu u čast NAJEŽIĆETE SE (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.