Kad fanovi kritikuju Lenu Danam: Nemoj više da se slikaš golišava, odvratna si!

Izvor: Scandal.rs, 27.Maj.2015, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad fanovi kritikuju Lenu Danam: Nemoj više da se slikaš golišava, odvratna si!

Lena Danam ne haje za to što ima nekoliko kilograma viška i često pozira u donjem vešu. Glumica i književnica poznata je po tome da se ne stidi svog tela. Međutim, njeni fanovi nisu bili oduševljeni novom fotografijom koju je postavila na Instagramu, pa su je žestoko iskritikovali.

Lenine mere se sigurno ne uklapaju u holivudske standarde, ali ona ne mari za to, pa se često slika i u donjem vešu.

Volim svoj donji veš i mislim da ću ga nositi na večeri, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << sa čizmama i osmehom, jer mi smo svi veoma srećni što smo slobodni“, napisala je glumica ispod slike.

Uz poneki pozitivni, usledili su i brojni negativni komentari u kojima su joj “obožavaoci” poručili da je slika odvratna i zamolili je da prestane više da pozira golišava.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.