Kačavenda ubeđena da Lakić laže da nije znao za Zvezdana i Anu, spomenula i POKOJNOG ARKANA

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2023, 19:08

Kačavenda ubeđena da Lakić laže da nije znao za Zvezdana i Anu, spomenula i POKOJNOG ARKANA

Napeta situacija!

Voditeljka "Elite" ušla je danas na imanje u Šimanovcima sa spremnim pitanjima za ukućane.

Niko nije mogao da pretpostavi da će se emisija pretvoriti u rafalnu paljbu izmešu Marka Đedovića, Nikole Lakića i Milene Kačavende.

U toku reklama, slavna Kuma iznela je niz nelogičnosti na račun priče Nikole Lakića, koji danima unazad staje na stranu Kačavendine bivše najbolje drugarice, drugoplasirane takmičarke "Zadruge 6" Ane Ćurčić, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << komentarišući ih sa Teodorom Delić i Nenadom Macanovićem Bebicom.

- Čekaj bre, 2015. godine je Zvezdan bio napolju?! Znači morao je da zna za njega - pitao je Bebica.

- Da, o tome ja pričam. On je morao da zna za Zvezdana jer njegove slike vise kao slike pokojnog Arkana kod Cece - rekla je Kačavenda.

- Nemoj da za**bavaš, bre - rekao je Macanović smejući se.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.