Kačavenda rešila da progovori, sada javno OPTUŽILA Mionu: Dva meseca ti ćutim... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Dec.2023, 09:08

Kačavenda rešila da progovori, sada javno OPTUŽILA Mionu: "Dva meseca ti ćutim..." (VIDEO)

Svaki "Pretres nedelje" u "Eliti" napravi haos, što je bio slučaj i ovog ponedeljka. Sada su na udaru bili Miona i Nenad, kako zbog svog ponašanja, tako i zbog stvari.

Sinoć u toku emisije "Pretres nedelje", Milena Kačavenda je iznosila svoje brutalno mišljenje o Mioni Jovanović.

Mioni nisu prijale njene reči, te je u više navrata dolazilo do žustre svađe.

- Moja promena mišljenja o Mioni kreće od Miljaninog parfema koji je bio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kod Mione i koji je koristila Miona. Kad se Miljana vratila parfem je vraćen Jovani pevačici i je*ali su joj mamu za stolom, a Jovana je žena priglupa - rekla je Milena.

- Nisam ga uzela od nje ja - rekla je Miona.

- Ja ćutim dva meseca i nisam te optužila, a nisi odbranila Jovanu. Za mene je to katastrofa i moje mišljenje o tebi pada sa sto na nula. Druga stvar Ša kad je dobio nervni slom - rekla je Milena.

- Ne nije tačno, tu grešiš. Vesna i ja smo se dogovarali mesec dana, taj Helenin krevet nikad nije trebao da bude moj. Ta priča ne pije vodu - rekao je Ša.

- Ti si sitničava i tvoje ponašanje se promenilo od kad si sa Ša u vezi. Jedini moj komentar kad je Ša bio u pitanju je da je ona mlada klinka i ne ume da ga spusti kad je u crvenom, a tačno je da si ti ta koja ne izlazi iz kupatila, a ne Ša. Kad god se uđe oni se tuširaju. Stalno si u wc-u, nas je deset ženo. Reci mi ko prilazi kod mog kreveta i uzima mi kašiku - rekla je Milena.

- Ja sam jednom uzela, a to je to što Miona radi i za Lenor i i te kako se promenila od kad je sa Ša - rekla je Aneli.

- Ja sam i te kako rekla svom drugaru Marku da si uzela - rekla je Miona.

- I te kako ja i Milena prokomentarišemo i ti ne izlaziš iz toaleta - rekla je Aneli.

- Što si ljubomorna - rekao je Ša.

- Ja na vas? Za šta? Za šta Miona da čujem. Sram te bilo, ti nisi normalan dečko. Nemoj se mešati Ša u ženska posla je l' si ti žensko - rekla je Aneli.

- Ja sam rekla da mislim Aneli da se ona druži sa tobom samo jer si popularna - rekla je Maja.

- Ti si Ša jedna ženturača - rekla je Aneli.

- Gospodin - rekao je Ša.

Detaljnije pogledajte u videu.

Srbija Danas/A.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.