Kačavenda optužila bivšu drugaricu da je kamatarila Družila se sa mnom zarad višeg cilja

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2023, 20:59

Kačavenda optužila bivšu drugaricu da je kamatarila "Družila se sa mnom zarad višeg cilja"

Kuma otvorila dušu o lažnom prijatelju.

U toku dana u "Eliti" je bila aktuelna tema lažnih prijateljstava, gde su takmičari vodili debatu ko se prema njima poneo tako.

Na red je došla i Milena Kačavenda, čuvena Kuma.

- Itekako ste drski i bezobrazni. Dobili ste svoje uloge a svaki trenutak koristite za lične obračune. Prvo, mislim da sam ozbiljan primer nekoga ko može da se obrati na ovu temu. Neko je moje sposobnosti odlučio da iskoristi u svoju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << korist. Ana je dobila životnu priliku da uzme novac, kada to nije dobila, optužila je mene da joj nisam prijatelj - započela je Milena.

- Majo, tebi sam htela da repliciram jer sam saznala od Šmizle da me je ta ista drugarica optužila da sam preko nje iskoristila svoju priliku. Saznala sam da mi se u najtežim životnim situacijama upravo ta drugarica kamatarila, a očekivala je da neću moći da vratim pare za taj sat koji mi je zadužila. Družila se oduvek sa mnom zarad višeg cilja - bila je iskrena Kačavenda.

Podsetimo, raskol dve najbolje prijateljice desio se nedugo posle završetka "Zadruge 6", pošto je Ćurčićeva shvatila da joj Kačavenda nije bila dobar saputnik tokom učešća u rijalitiju sa bivšim partnerom Zvezdanom Slavnićem.

Detaljnije pogledajte na snimku ispod:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.