Kaća Živković kasnila, Topalko ispunjavao ćerkine muzičke želje

Izvor: Svet, 16.Mar.2015, 22:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kaća Živković kasnila, Topalko ispunjavao ćerkine muzičke želje

Milan Topalović Topalko večeras je gostovao u emisiji Halo Halo! Za razliku od Katarine Živković koja je kasnila, pa je iz taksija utrčala u studio, on je stigao na vreme.
Kada ga je voditeljka Vesna Milanović pitala koju pesmu će da peva na početku emisije i da li će to možda biti neki njegov hit, on joj je odgovorio:
“Pevaću Rođinu pesmu, to mi je tražila ćerka!”

Poznato je da je Topalko jako vezan za ćerku, pa kada i poželi da joj nešto otpeva on to odmah sprovede u delo!

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Kaća Živković kasnila, Topalko ispunjavao ćerkine muzičke želje

Izvor: Scandal.rs, 16.Mar.2015

Milan Topalović Topalko večeras je gostovao u emisiji Halo Halo! Za razliku od Katarine Živković koja je kasnila, pa je iz taksija utrčala u studio, on je stigao na vreme...Kada ga je voditeljka Vesna Milanović pitala koju pesmu će da peva na početku emisije i da li će to možda biti neki njegov...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.