Kaća Grujić za SCANDAL! Darine šestice su degutantne!

Izvor: Scandal.rs, 16.Dec.2014, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kaća Grujić za SCANDAL! Darine šestice su degutantne!

Tekst IVAN VUKOVIĆ copyrighted

Foto IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted

I Katarina Grujić se prošle nedelje pojavila na snimanju novogodišnjeg Granda sa bujnim poprsjem. U sličnom izdanju smo primetili i Daru Bubamaru, te smo pitali mlađu pevačicu šta misli o Darinim grudima i da li joj se dopadaju a ona je za najnoviji broj SCANDAL! – a rekla.

- Naravno da sam svesna da sam seksepilna i da sam bomba! To mi kažu i prijatelji, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << i naravno i dečko, a svakako i sama to vidim. Ipak, Darine grudi na meni ne bi nikako stajale – priča Kaća za SCANDAL!

Kaća je dodala i da su Darine šestice degutantne a šta je još ispričala i ko je od Zvezdi Granda hteo da dira Darine grudi pročitajte u najnovijem broju SCANDAL! – a! A šta vas još očekuje u novom broju SCANDAL! -a pročitajte OVDE!

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Kaća Grujić: Darine šestice su degutantne!

Izvor: Svet, 16.Dec.2014

I Katarina Grujić se prošle nedelje pojavila na snimanju novogodišnjeg Granda sa bujnim poprsjem. U sličnom izdanju smo primetili i Daru Bubamaru, te smo pitali mlađu pevačicu šta misli o Darinim grudima i da li joj se dopadaju a ona je za najnoviji broj SCANDAL!–a rekla:. “Naravno da sam...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.