KUSTURIČINU SUPRUGU RETKO VIĐATE Pomogla mi je, ne kao žena, već... Reditelj otkrio zašto je ona NAJJAČI STUB njihovog braka

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Dec.2019, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KUSTURIČINU SUPRUGU RETKO VIĐATE "Pomogla mi je, ne kao žena, već..." Reditelj otkrio zašto je ona NAJJAČI STUB njihovog braka

"Najviše voli kada sam romantičan..."

Čuveni reditelj Emir Kusturica poznat je po svojoj stvaralačkoj karijeri, ali retko kada govori o svom privatnom životu. Ipak nekoliko puta je otkrio koliko je srećan što je upoznao suprugu Maju sa kojom je dve ipo decenije u braku. Iako je kroz karijeru često bio okružen mnogim lepoticama iz sveta filma, Kusturica je jednom prilikom istakao da niko nikada ne bi mogao da zameni njegovu suprugu koja mu se našla u mnogim teškim trenucima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Nas dvoje smo mnogo duže u braku... U ključnom trenutku mi je pomogla ne kao žena, već kao neko ko je shvatio filmsku produkciju. Kada je trebalo da napravim prvi film posle rata koji govori o ljubavi Srbina i muslimanke, ona je pomogla u onom u čemu je u Srbiji uvek problematično - da se novac koji neko investira vidi na ekranu, a da neko ne uzme i pokupi kući. Tako da je taj profesionalni iskorak koji je ona tad napravila, pratio i kasnije i zapravo smo zajedno delovali i proizvodili kulturne događaje koji su postali deo zajedničkog iskustva - rekao je za "Blic" Kusturica i opisao kako izgledaju momenti kada je romantičan.

- Kako starim, tako mi sve lakše suza poteče na oko, kažu da to ide sa godinama. Nekada je i dobro da je tako, mislim da je najvažnije u ljudskom životu da čovek bude sve u jednom. Da bude romantičan, nežan, da bude grub, tačnije da u jednoj ljudskoj napravi postoje svi elementi implozije i eksplozije. Mada u mom slučaju supruga voli kada sam više ovo prvo, romantičan - izjavio je čuveni reditelj.

BONUS VIDEO: "KO KAŽE DA NISAM SKRAŠENA?!" Ceca iznenadila - nikada otvorenije o svom EMOTIVNOM STATUSU (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.