KUPAJU SE U LUKSUZU! Pogledajte KUĆU u kojoj će živeti princ Hari i Megan Markl, a tek kad čujete CENU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2020, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KUPAJU SE U LUKSUZU! Pogledajte KUĆU u kojoj će živeti princ Hari i Megan Markl, a tek kad čujete CENU!

Pripremite vodu i šećer!

Sada strani mediji javljaju kako su Megan Markl i princ Hari verovatno našli svoj dom, a kako se navodi, kuća koju žele da kupe za "novi život"  koji će početi zajedno sa sinom Arčijem je neverovatna.

Naime, Megan i Hari žele da kupe dom u elitnom delu zapadnog Vankuvera, Kicilanu, gde se novčana vrednost njihove kuće procenjuje na 21 milion britanskih funti, odnosno 2.898.562.800 dinara.

Njihov novi dom je navodno na četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sprata, ima šest spavaćih soba, pet kupatila, a zidovi jedne strane kuće su potpuno u prozorima kako bi imali pogleda na neverovatnu prirodu.

A post shared by Google for Entertainment (@googletertainment) on Jan 17, 2020 at 11:51pm PST

Luksuzna kuća, stara 108 godina, koja ima ukupno 6.900 kvadratnih metara poseduje i ogromnu baštu, ali i potpunu privatnost u vidu zidina koje okružuju.

– Megan je izrazila interesovanje za ovu kuću koja bi bila prelepa za nju, Harija i Arčija – rekao je izvor iz agencije za nekretnine.

Kako se navodi, u ovom kraju žive brojne poznate ličnosti, ugledni multimilioneri i biznismeni.

Bivše vojvode, Megan i Hari  kako je danas preneo BBC a saopštila palata, više neće moći da koriste titule a takođe, sankcionisan im je novac iz javnih fondova.

Kraljica Elizabeta II je zvanično podržala njihovu odluku nakon porodičnog sastanka na kom je o tome detaljnije porazgovarala s unukom.

U najnovijem saopštenju kaže da je zadovoljna jer je pronađen konstruktivan put za njenog unuka i njegovu porodicu.

– Hari, Megan i Arči će uvek biti mnogo voljeni članovi moje porodice. Prepoznajem izazove koje su iskusili kao rezultat intenzivnog nadzora u poslednje dve godine i podržavam njihovu želju za samostalnijim životom. Želim da im se zahvalim na predanom radu u ovoj zemlji, u zajednici i šire a posebno sam ponosna na to što je Megan tako brzo postala član porodice. Svi se nadamo da će im današnji sporazum omogućiti da započnu izgradnju srećnog i mirnog novog života – poručila je kraljica Elizabeta.

A post shared by Google for Entertainment (@googletertainment) on Jan 18, 2020 at 12:31pm PST

Podsećamo, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa u sredu su iznenadili sve objavivši da žele "novi radni model" koji će im omogućiti da provedu više vremena u Severnoj Americi i da budu finansijski nezavisni.

Princ Hari i Megan Markl, koji su napisali da duboko veruju u ulogu monarhije i da je njihova podrška kraljici "nepokolebljiva", žele i da nastave sa svojim kraljevskim dužnostima.

– Posle mnogo meseci razmišljanja i unutrašnjih previranja, rešili smo da ove godine napravimo promenu i pokušamo da stvorimo novu progresivnu ulogu unutar ove institucije. Želimo da se povučemo kao stariji članovi kraljevske porodice i da radimo na tome da budemo finansijski nezavisni, dok kontinuirano i u potpunosti podržavamo Njeno Kraljevsko Visočanstvo Kraljicu – naveli su nedavno Megan i Hari koji bi mogli da se dobrovoljno odreknu svoje titule “kraljevsko visočanstvo” i zadrže kurtoazne titule vojvode i vojvotkinje.

A post shared by Google for Entertainment (@googletertainment) on Jan 16, 2020 at 1:34pm PST

Britanska kraljica Elizabeta II pristala je na “prelazni period” tokom kojeg će vojvoda i vojvotkinja od Saseksa naizmenično provoditi vreme u Kanadi i Velikoj Britaniji.

Naime, glava pomenute kraljevske porodice je u saopštenju navela da je na sastanaku najviših članova kraljevske porodice na privatnom imanju Sandringem dogovoren prelazni period tokom kojeg će vojvoda i vojvotkinja od Saseksa provoditi vreme u Kanadi i Velikoj Britaniji.

Folkerka u minijaturnim gaćama pleše na BAZENU, uvija se oko njega, roditelji deci pokrivaju oči (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.