KUPAJU SE JEDNOM U PET DANA! Tomović sasuo zadrugarima sve u lice, a onda su Čorba i Car ušli u OKRŠAJ

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2020, 16:48

"KUPAJU SE JEDNOM U PET DANA!" Tomović sasuo zadrugarima sve u lice, a onda su Čorba i Car ušli u OKRŠAJ

Tenzija dostigla vrhunac!

Ovonedeljni vođa, Kristijan Golubović, pobesneo je zbog loše higijene zadrugara, te je pobacao posuđe u bazen. Danas je sazvan higijenski sastanak, a tom prilikom Vladimir Tomović je poručio Kristijanu da je uzalud da zamera zadrugarima što ostavljaju sudove, kada neki od njih ne kupaju danima.

- Ovde postoje muškarci koji se u pet dana kupaju samo jednom. Najbolje se zna ko se kupa. Taj ko se kupa, zna da se kupa - rekao je Vladimir.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Car ostavlja patike ispred paba, neka povede računa o higijeni, kada može da skače na Vuka. Ostavlja tanjire, ja sam juče prao umesto njega - prozvao je Milan Janković Čorba Filipa Cara.

- Lična higijena je ovo što je Vladimir rekao, nas četvorica se tri puta dnevno sudaramo o kupatilu - govorio je besno Car.

- Lična higijena su i patike - dodao je Čorba.

- Ja sam navikao da mi neko pere tanjir, majice, da ih slaže. Ne možeš da kažeš da je tanjir lična higijena - uzvratio je Filip.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.