KUMA BRUTALNO ZAPUŠILA USTA HEJTERIMA! Milena Kačavenda krči put u novu sezonu, OSVETIĆE ANIN PORAZ

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2023, 07:51

KUMA BRUTALNO ZAPUŠILA USTA HEJTERIMA! Milena Kačavenda krči put u novu sezonu, OSVETIĆE ANIN PORAZ

Dugogodišnja prijateljica drugoplasirane zadrugarke prava je enigma za verne pratioce rijaliti šou-programa "Zadruga".

Milena Kačavenda je, predstavljajući se kao "kuma nacionale", premda nije Anina kuma kako se spekulisalo, bezmalo svakodnevno davala intervjue i držala lajvove na društvenim mrežama, iznoseći pritom brojne informacije koje je Ćurčićeva demantovala po napuštanju imanja u Šimanovcima.

Kuma je postala vrlo popularna i omiljena među >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << publikom za jako kratko vreme i mnoge je začudilo Anino hladno ponašanje.

- Milena i ja smo bili u odličnim odnosima pre "Zadruge". Imale smo pauze u druženje, međutim dobre smo. Mi se nismo pripremale za rijaliti. Ne znam šta je pričala i šta je iznosila, tek ću saznati. Demantujem i šokirana sam šta je pričala moja kuma Milena Kačavenda - izjavila je, između ostalog, šokirano Ana kada joj je saopšten samo deo toga što je Milena govorila o njenoj prošlosti.

Iako su mnogi pomislili da će se Kačavenda nakon ovih reči povući, ona je učinila potpuno isto kao i kada ju je Ćurčićeva javno zamolila da se više ne oglašava - nastavila je po starom.

Milena je prvo podelila čitav niz poruka podrške koje je dobila od onih koji je i dalje prate, zbog čega su se mnogi, sa razlogom, zapitali koja je pozadina cele ove priče.

- Jedina osoba koja je uz Anu bila od početka, naša kuma internacionale. Pokazala je i dokazala da je jedini pravi prijatelj. Lavovski se borila da dokaže Aninu istinu i sve propuste koje je Ana untra imala, ona je u spoljnom svetu uspela da nadomesti. Zbog nje smo zavoleli Anu. Privilegija je imato nju u životu. Volimo te, kumo - glasila je samo jedna iz mora poruka.

Međutim, kumin odgovor se tu nije završio. Milena je rešila da se obrati na način na koji najbolje ume - lepotom i energijom lavice.

Milena je objavila čitav foto sešn i zablistala u svakom kadru. Kuma je stekla i popularnost i vatrene fanove, iako se nije blatila ulaskom u rijaliti kao Ana, što je svakako najbolji odgovor koji je Ćurčićeva mogla da dobije.

Mudra kuma blistala je od zadovoljstva, što fotografije mogu da potvrde.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.