KULIĆKE ZAVRŠILE NA SUDU zbog FIZIČKOG obračuna i poganih reči - ožiljak, tajne POSLEDICE! Sledi im HAOS?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2019, 01:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KULIĆKE ZAVRŠILE NA SUDU zbog FIZIČKOG obračuna i poganih reči - ožiljak, tajne POSLEDICE! Sledi im HAOS?!

Osveta bivše zadrugarke

Jovana Tomić Matora večeras je gostovala u emisiji "Zadruga - narod pita".

Veče pre nje, u studiju je bila bivša zadrugarka Miljana Kulić, koja je komentarisala Matoru i njenu devojku Sanju Stanković, a Jovana se osvrnula na to, komentarišući...

- Čula sam kako je rekla da je neki makro poslao Sanji ponude. Mislim, svi njoj pišu, nije mi jasno. Još je rekla kako nije htela toliko da me udari. Došla sam do zaključka da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bolest nije sve što boli. Svakako, Marija Kulić će da dobije tužbu za sve reči koje je rekla Sanji i meni. Mene niko neće da proziva zbog mog opredeljenja. Njih dve su prešle granicu. Od Miljane imam i ožiljak, fali deo tkiva, neće da se upotpuni - govorila je Matora, gde je najavila borbu na sudu.

Šta će se dalje dešavati po tom pitanju, ostaje da vidimo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.