KULIĆKE OTKRILE SVE O PORODIČNOM NASILJU! Progovorile o temi koja je POTRESLA čitav region! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2019, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KULIĆKE OTKRILE SVE O PORODIČNOM NASILJU! Progovorile o temi koja je POTRESLA čitav region! (VIDEO)

Opšti haos u Zadruzi!

Danas su se zadrugari okupili i razgovarali o neprijatnostima koje su imali sa novinarima. Miljana Kulić i Marija Kulić složile su se da je o njima mnogo puta izašla netačna informacija, što ih je veoma povredilo. Potom su ušle u žestok sukob sa novinarima Ivanom Gajićem i Markom Đedovićem.

Jedna od tema koja je potresla čitav region je tema porodičnog nasilja u domu Kulića. Marko Đedović, sinoć je ispričao da mu se Miljana poverila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i navodno otkrila kakav vid nasilja je doživela od strane oca Siniše Kulića.

- Mene niko ne može da maltretira. Miljana ima 25 godina i možda joj je nekad bilo zanimljivo da se nešto napiše o njoj - odbrusila je Marija.

- Miljana, jesi li mi rekla da vas Siniša maltretira?! Klara dala izjavu!

- Sve što sam ti rekla je istina. Tata je terao nju, i onda sam se ja posvađala sa ocem i onda me je ona nagovorila da prijavim oca. Sve što si napisao je istina.

- Ja ne mogu da ti objasnim jer ti nećeš imati porodicu! Znaš šta je za Miljanu maltretiranje?! Kada dođe Siniša i kaže joj šta će joj tako kratka suknja i slično - odbrusila je Marija Marku.

Potom se u razgovor ubacila i Saška Karan koja je izjavila da se i njoj Miljana poverila, ali je Kulićeva ovo demantovala.

Pogledajte šta su još otkrili o porodičnom nasilju u domu Kulića:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.