KUKALA JOJ MAJKA, MOŽE LI DUBLJE DA POTONE?! Anđela kopirala Kiju Kockar, pa je ISMEJALI za medalju

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2023, 21:25

"KUKALA JOJ MAJKA, MOŽE LI DUBLJE DA POTONE?!" Anđela kopirala Kiju Kockar, pa je ISMEJALI za medalju

Ne odustaje od namere da uspe!

Starleta Anđela Đuričić podigla je veliku prašinu svojim učešćem u "Zadruzi 6", ali i po izlasku iz rijalitija, budući da njene provokativne objave prati hiljade ljudi.

Nakon izlaska iz Zadruge je pokušala da bude voditeljka: kvalitet je manjkao, ali je gledanost bila velika. Poznato je da je njen karakter takav da teško odustaje od zacrtanog cilja, te je sada odlučila da se oproba i u muzičkim vodama.

Ona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je snimila svoju prvu pesmu "Tražim te", koju potpisuje Saško Nikolić.

Na društvenim mrežama je odmah osvanula i prva fotografija iz muzičkog studija, a Anđela je samouvereno otpevala, kako je i sama najavila, novi letnji hit.

- Kakav će ovo hit biti! Bravo Anđo - pohvalio ju je njen menadžer, direktor "Hype" produkcije, Saša Mirković, što je mlada Crnogorka odmah podelila na svom Instagramu.

Iako svojom emisijom "Tračarenje sa Anđelom" beleži zavidne rezultete, Crnogorka smatra da može da pruži više svojoj publici, te je svoj talenat odlučila da pokaže u muzičkim vodama i okuša sreću na estradnom nebu.

- "Ne staje sa blamiranjem", "Pazi kad je i Zvezdan stavljao ruke na uši kad ona zapeva... kreštalica", "Znaci nema dalje", "Zna li neko datum kad Helga puni Arenu", "Ovo fazon Kije što su je uzeli. Samo što je Kija imala sluha, a ova, ako je sudeći po Zadrugovizijama - kao da je celog života gluva", "Kukala joj majka, može li dublje da potone" - glasili su samo neki od komentara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.