KUCNUO JE ČAS! Veliki šef u Belu kuću poslao jedno od POSLEDNJIH pisama - zadrugari kao na iglama

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2023, 16:20

KUCNUO JE ČAS! Veliki šef u Belu kuću poslao jedno od POSLEDNJIH pisama - zadrugari kao na iglama

Sa nestrpljenjem se iščekuje ishod!

Budući da je kraj "Zadruge 6" odmah iza ugla i da nas očekuje spektakularno finalno veče već u četvrtak 08. juna, Veliki šef je odlučio da zadrugarima zada zadatak da sumiraju utiske i izaberu svog pobednika.

Tim povodom, na adresu Bele kuće je stiglo pismo, te se začulo nadaleko poznato zvono, a ukućani su pristupili upoznavanju sa sadržinom pomenute pošiljke koju je čitao Filip Car >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << .

- Dragi zadrugari, kada se većina vas uselila u Zadrugu, većina je komentarisala ko će osvojiti koje mesto. Vi se najbolje poznajete, danas želimo da čujemo ko bi po vama trebao da pobedi u ovom serijalu Zadruge. Zato će svako ustati i obrazložiti ko bi po vama svojim ulešćem trebao da osvoji prvo mesto. Budite iskreni i ne možete navesti sebe - pročitao je Car.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.