KUĆA SAŠE POPOVIĆA JE BILA PRAZNA: Evo gde je bila Suzana za vreme pljačke

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2018, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KUĆA SAŠE POPOVIĆA JE BILA PRAZNA: Evo gde je bila Suzana za vreme pljačke

Nestao sef i skupoceni satovi!

Pevačica Suzana Jovanović prva je primetila da je iz njihove vile na Bežanijskoj kosi nestao sef, kao i nekoliko skupocenih satova vrlo bitnih članovima njene porodice.

Suzana je o krađi odmah obavestila policiju koja je stigla na lice mesta, a u trenutku pljačke u porodičnoj kući nije bilo nikoga.

OGLASILI SE IZ GRANDA: Jesu odneli sef Saše Popovića, ali i JOŠ NEŠTO!

Lopovi su, pretpostavlja se, bili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vrlo upućeni u kretanje ukućana, pa su krađu, kako Telegraf nezvanično saznaje, obavili u periodu kada je Suzana bila na snimanju emisije na Grandu.

Suzana je na snimanju prve emisije Lee Kiš na Grand televiziji bila vrlo raspoložena, ni ne sluteći šta se dešava u njenoj i Sašinoj kući.

Pogledajte kako izgleda kuća Saše Popovića koja je jutros opljačkana! (FOTO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.