K*RVO LAŽLJIVA! Dragana ponosno priznala da je RASTURILA brak, a onda Slobi poručila: P*ČKO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jan.2019, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

K*RVO LAŽLJIVA! Dragana ponosno priznala da je RASTURILA brak, a onda Slobi poručila: "P*ČKO"!

Reči koje su sve šokirale.

Dragana Mitar je svojom životnom pričom privukla ogromnu pažnju javnosti, a nakon što je otkrila da ju je sadašnji suprug Siniša psihički i fizički maltretirao, danas je u razgovoru sa Oljom i Mićom podelila još neke šokantne detalje iz svog braka.

LUNA STRAHUJE DA ĆE ANABELA UMRETI: Najteže suze pred kamerama Zadruge! Boginje, zubi - SVI ČULI OVO

SHVATILA SAM, ŽELIM DA BUDEM OPET SA SLOBOM! Kija nije više mogla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da laže o depresiji i suzama! BOMBA! (VIDEO)

Ona je prvo pričala o Pavlu Jovanoviću, svom bivšem ljubavniku sa kojim trenutno živi u Zadruzi, i koji očigledno i dalje gaji određene emocije prema Dragani.

ALEKSANDRA GRCA U SUZAMA: Još jedna PORODIČNA DRAMA Subotića - BOLI ME K*RAC za Karađorđa i Ljubu!

- Ja nisam žena za njega, mora da nađe neku shodno njegovoj klasi. Ne mogu ja da vozim bolji auto od frajera, gde to ide. Ja sam fatalna žena, Merilin Monro. Moj muž voli takve žene, Siniša kaže da ja nisam za normalnog muškarca. Ja sam pored njega flipnula, jer je on to sve modernizovao u braku. Imam njegovu podršku kakva god s*anja da pravim, on je uvek tu. On voli da ima mladu ženu, voli sa mnom da se pojavi. On može da me prati ovakvu ludu, drugi bi mi k*njao. Pri tom mi ništa ne fali, imam sve što poželim. I ne mogu sada da gledam klasu ljudi koji su niže, mogu da idem samo više - rekla je Dragana.

JOŠ JEDNA VEST VELIKOG ŠEFA: Vreme je... U Zadruzi ŠOK U PODNE! Njegovo pismo MENJA CELO TAKMIČENJE

Poznato je da je Dragana u vezu sa Sinišom ušla dok je on još uvek bio u prethodnom braku, pa se sada osvrnula i na tu situaciju.

A post shared by 🍸Dragana Mitar (@dragana_mitar) on Oct 22, 2018 at 9:56am PDT

- Moj muž je ispao šmeker i odabrao je mene. To znači da sam ja sposobna da rasturim brak. Ja sam zaslužila da se on razvede i da ovaj (Pavle) ostavi devojku sa kojom je bio deset godina. Zamisli koliko ja onda vredim. Nije do mene problem, nego do njih. Da je moj muž voleo prvu ženu, ne bi se razveo. Eto koliko su im bile stabilne veze i brakovi. Ja nisam sreću gradila na tuđoj nesreći. Moj muž je već živeo promiskuitetno kada sam ga ja upoznala. Njegova bivša gospođa mi je rekla da je on pre mene imao ženu sa detetom i drugu sa kojom je bio četiri godine. Ona je njega pustila da on ide i prevrće klinke, bolelo ju je uvo. On je meni rekao da je oženjen, ali da ga ne zanima žena. Posle dve godine sam mu rekla da se razvede ili da se razilazimo. I tada smo napravili Jovana, a on je podneo zahtev za razvod braka. Ja sam bila slobodna devojka, on je za sve kriv - pravdala se Dragana, a zatim tu situaciju uporedila sa Kijom, Lunom i Slobom.

Slika Vlade Tomovića u modricama i priča da su ga pretukli Davidovi i Aleksandrini izazvala HAOS (FOTO)

A post shared by 🍸Dragana Mitar (@dragana_mitar) on Aug 12, 2018 at 2:14am PDT

- Siniša se razveo i ispao šmeker. Sloba je ispao pi*ka. Ja sam tu bila Luna, on Sloba, a njegova žena Kija, ali je mene taj Sloba oženio i imamo dete - rekla je Dragana, dok su ukućani bili šokirani njenim izjavama.

LJUBAVNI DODIRI! Posle svađe, Aleks i David se DO'VATILI na kauču! Ovo nismo često gledali u Zadruzi 2

- Ponela si se kao lažljiva ku*va! - nije mogao da se suzdrži Lepi Mića da je ne napadne.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.