K*RVINSKA POSLA! Kulićke ŽESTOKO OGOVARALE Draganu i Eda a onda je Marija pomenula TRUDNOĆU?

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2020, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"K*RVINSKA POSLA!" Kulićke ŽESTOKO OGOVARALE Draganu i Eda a onda je Marija pomenula TRUDNOĆU?

Uh, nisu ih štedele...

Zadrugarka Marija Kulić bila je odsutna nekoliko dana, kako bi mogla da se brine o unuku Željku koji je imao blagu prehladu, te je bio zadržan u bolnici, kako bi se što pre oporavio.

Zbog toga nije bila upućena u pojedina dešavanja, pa je tako upitala svoju ćerku Miljanu Kulić da joj ispriča šta se dešava sa Draganom Mitar i Edisom Fetićem.

- Šta rade Dragana i Edis? Njoj svako veče nešto ne odgovara, a stalno rade nešto >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - rekla je Marija.

- Da, je*u se svako veče, poza 69 - rekla je Miljana.

- Nisam te pitala kako se je*u, nego šta rade - rekla je Marija.

- Da li je moguće da Dragana ima takvu sudbinu? - pitala se Miljana.

- Da, sa Sinišom se desilo isto, terala ga da se razvede! Samo joj još fali sa njim da ostane trudna. Ku*vinska posla. Edis ima neku seljačku lepotu, odvratan mi je - rekla je Marija.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.