KRVAVO SNIMANJE EMISIJE: Jutjuber DOŽIVEO NEZGODU pred KAMERAMA u Amidži-ju: Krvare mi kolena, ruke...

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2020, 17:57

KRVAVO SNIMANJE EMISIJE: Jutjuber DOŽIVEO NEZGODU pred KAMERAMA u Amidži-ju: Krvare mi kolena, ruke...

"Bilo je vrlo krvavo i čupavo..."

Miloš Ivanović, poznatiji kao Lošmi Panda, srpski Jutjuber, ekskluzivno za naš portal Srbija Danas je otkrio da je imao nezgodu na snimanju emisije "Amidži šou".

Miloš je gostovao u emisiji kod Ognjena Amidžića, a mi smo ga pitali, nakon snimljenog prvog nastupa u ovoj emisiji, kako se proveo, te nam je za Srbija Danas, otkrio i pokazao da se povredio:

- Došao sam da gostujem kod Amidžića, međutim, pre toga smo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << snimili jedan vrlo interesantan nastup, sav sam u šljokicama, imamo i povrede. Bilo je vrlo krvavo i čupavo. I kolena su mi krvava. Nije bilo planirano da se povredim, bila je planirana koreografija na sceni. Na sceni se desio peh mali, nije se videlo, ja sam bio uživljen malo. - rekao nam je Lošmi Panda.

A šta nam je sve otkrio za Srbija Danas, o budućoj karijeri, kao i kako se nosi sa lošim a i dobrim komentarima sa kojima se svakodnevno susreće, pa i blokadom Instagram naloga, pogledajte u intervjuu ispod teksta:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.