KRVAVA JOJ NOGA, PREVIJAJU JOJ RANE: Zadrugarka imala nezgodu sa mlađim bratom na crnogorskom primorju

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Avg.2019, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRVAVA JOJ NOGA, PREVIJAJU JOJ RANE: Zadrugarka imala nezgodu sa mlađim bratom na crnogorskom primorju

U pomoć joj pritekla majka...

Mina Vrbaški, jedna od bivših učesnica rijaliti programa "Zadruga 2", ovo leto provodi na plažama i uživa u čarima crnogorskog primorja. Međutim, Mina je imala mali peh tokom letovanja, prilikom čega joj je trebala pomoć majke Ivane.

Naime, Mina je povredila prst na nozi dok se šetala sa mlađim bratom, pa je bila neophodna intervencija njene majke. Vrbaški je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži podelila šta joj se desilo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a njeni fanovi su se sigurno zabrinuli sa bivšu zadrugarku.

Minina mama je odmah dezinfikovala malu posekotinu kako ne bi došlo da komplikacija, te je evidentno da mesta za paniku nema.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.