Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2023, 00:30

"KRVARILA SAM ZBOG MOMKA!" Sanja Vučić zapanjila sve svojom ispovešću o ljubavnim mukama (VIDEO)

"Ne bih da deluje kao nasilje..."

Otkako je došlo do "raspada" starog sastava grupe Hjurikejn, članice su pokrenule solo karijere i sve tri su jako uspešne.

Sanja Vučić privlači ogromnu pažnju medija kako izuzetnim vokalnim sposobnostima, tako i upečatljivim stilom i atraktivnim izgledom.

Večeras je Vučićeva gostovala u emisiji "Ami G show", gde je govorila na razne teme.

Između ostalog, otkrila je i koja je to najgora stvar koju je uradila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sebi.

- Ne bih da deluje kao nasilje... Jednom sam raskrvarila nos sama! I to nećete verovati kako. Bila sam jako ljuta, i u žaru besa sam lupila glavu o glavu svog dečka. Samo sam sebi nanela povredu - rekla je kroz osmeh Sanja, a svi u studiju su zanemeli.

Podsetimo, već dugo se šuška da je Sanja sada u vezi sa izvesnim Nenadom, kod kojeg se navodno i preselila u Novi Sad.

Detaljnije u snimku ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.