KRV ŠIKNULA, RASCEPALA MU GLAVU ŠTIKLOM: Miljana Kulić divljački napala Zolu! Sprečen TRAGIČAN ISHOD

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2021, 11:40

KRV ŠIKNULA, RASCEPALA MU GLAVU ŠTIKLOM: Miljana Kulić divljački napala Zolu! Sprečen TRAGIČAN ISHOD

Obezveđenje je jedva obuzdalo!

Miljana Kulić nakon niza sukoba u noći iza nas, rešila je ovo jutro da se obračuna i sa bivšim momkom.

Popularna zadrugarka je ušla u gardarober i uzela svoju cipelu sa viskom štikolom. Prošla je kroz spavaću sobu i i došla do kreveta u kojem je spavao Lazar Čolić Zola, njen bivši momak.

Miljana je krenula da udara Zolu cipelom po glavi, i tom prilikom ga je povredila. On je odmah krenuo da se brani od Miljane, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a uletelo je i obezbeđenje koje je Zolu zaštitilo od razjarene Kulićeve.

Ona je nastavila da preti Zoli i da ga krivi za probleme koje ima u porodici. Prilikom udarca Miljana je Lazaru posekla glavu, pa su zadruagri prišli da mu pomognu, dok mu se krv slivala niz lice.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

STRAVIČNO! Miljana Kulić POSEKLA GLAVU Zoli dok je spavao, krv mu se slivala niz lice - ogrebotine mu po rukama

Izvor: Blic, 08.Dec.2021

Kontroverzna učesnica "Zadruge" Miljana Kulić napala je svog bivšeg dečka Lazara Čolića Zolu i prilikom udarca štiklom mu presekla glavu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.