KRV MU ŠIKLJA IZ RUKE - Nije prestajao da UDARA! Jezive scene u rijalitiju! POLUPAO POLA KUĆE

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2022, 14:04

KRV MU ŠIKLJA IZ RUKE - Nije prestajao da UDARA! Jezive scene u rijalitiju! POLUPAO POLA KUĆE

Nakon njegovog izliva besa, uputio se u kupatilo da se istušira.

Rijaliti učesnik Davor je napušavajući ostale takmičare polupao pola stana.

Imao je sitnu raspravku sa Ksenijom, pa je počeo da baca čaše po stanu i da se dere.

Ksenija je onda rekla Dejani da je ona kriva za to što se Davor iznervirao, aludirajući na njen propust sa kasom u Baru.

Davor se još više iznervirao kad je Dejana ušla u raspravku sa njim, pa je onda počeo da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << razbija telefon od interfona dok mu nije krenula krv.

- E pa neće da mi pobegne, sad ćemo da vidimo šta je problem - rekla je Dejana pa je potom pošla u kupatilo da se raspravi sa Davorom.

BONUS VIDEO: Maja DEMOLIRALA SOBU, Miljanu smo KRILI JORGANOM, a ONA bila sa DVOJICOM! Isplivale TAJNE čuvenog Etno sela! ŠOK DETALJI! Postoje snimci sigurnosnih kamera! 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.