KROKODILSKE SUZE - Teodora Delić uplakana zbog Bebičine izdaje, a onda se gorko pokajala jer je ostavila bivšeg dečka

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2023, 08:42

KROKODILSKE SUZE - Teodora Delić uplakana zbog Bebičine izdaje, a onda se gorko pokajala jer je ostavila bivšeg dečka

Teodora Delić i Nenad Macanović Bebica već neko vreme imaju nesuglasice po pitanju veze. Sada je kap prelila čašu i Delićeva je odlučila da iznese sve što je muči nedeljama unazad.

Sinoć su u "Eliti" bila "Pitanja novinara", tako da su učesnici imali prilike da govore na aktuelne teme i razjasne mnoge situacije.

Na red je došla i Teodora Delić koja je govorila o svom odnosu sa Nenadom Macanovićem Bebicom.

- Od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << početka "Elite" ti ide na živce i pokušavaš da se opereš od epiteta "Takijeva Teodora", objašnjavala si da nisi imala ništa sa njim i tako dalje. Rekla si da ti je neprijatno da se dovodiš u vezu s čovekom koji može otac da ti bude, a onda otkud potreba da uneseš majice sa vašom slikom - pitao je Darko.

- Da, ja sam unela kao vid prijateljske podrške. Možda je i bolje što se ovako desilo. Gledala sam ga i gledam ga kao prijatelja i podršku - rekla je Teodora.

- Kako komentarišeš to Bebičino ponašanje noćas - pitao je Darko.

- Ja sam malopre rekla kako bi u mojim očima trebao da postupi. Trebao je da uzme majicu i da kaže: "Ovo je bilo pre mene, i da je bilo", spusti majicu i nakon emisije, ne da me napadne za stolom kao moj dečko koji me voli - rekla je Teodora.

- Isto kao i ti koja plačeš za bivšim - dobacio je Bebica.

- Na primer ide klip sinoć gde me, samo malo da se smirim. Dobacuje mi, znam koga sam izdala i zaje**la zbog ovog koji je mene sj**ao, jer bi taj neko stao glavom i bradom i rekao: "I da je najveća ku**a na svetu, to je moj izbor". Kajem se što sam ga zamenila ovom pi**om. Ide klip gde mene Kačavenda ponižava, ismejava me, priča kako će da napravi performans sa Miljanom, gde se on smeje na taj klip. Ima hiljadu njih koji se slažu sa mojim mišljenjem koji neće da dobacuju, ja im ne tražim da dobacuju...Pala sam sa Boga na groba, ali ne u smislu fizički izgled, nego u smislu muškarca koji bi stao za mene. Pala sam s Boga na pi**u. Boža Džons laže, jer se to nije desilo, a i da se desilo, Taki to nikada ne bi rekao - rekla je Teodora

- Rekla si kada si sedela na garnituri, a to je da Milena i Miljana sede jedna do druge i da ti to ima neki smisao - rekao je Darko.

- Ne verujem da je organizovano šurovanje, smatram da kuma ima animozitet prema meni. Nikad nije ustala da podrži mene i našu vezu bez ikakvog razloga, čak mi je i pričala da sam zaje**na kao kratko ćebe - rekla je Teodora.

Detaljnije pogledajte u videu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.