KRMAČO, J*BEM TE U USTA: Zadrugar NAPAO Miljanu NEMILOSRDNO, a pominjao je i dete!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2018, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRMAČO, J*BEM TE U USTA: Zadrugar NAPAO Miljanu NEMILOSRDNO, a pominjao je i dete!

Isprozivao je!

Ova nedelja u zadruzi počela je turbulentno. Podsećamo da je za ovonedeljnog vođu izabrana Nemanja Tošić, koji je najavio paklenu nedelju, pogotovo za one koji nisu u dobirim odnosima sa njim.

Ukoliko uzmemo u obzir da je Tošić kratkog fitilja, može se reći da niko nije bezbedan. Danas se posvađao sa Miljanom Kulić kojoj je rekao da je debela i mutava.

- Koji ćeš ti biznis da praviš, da nećeš model da budeš sa trideset godina, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << krmačo jedna. Idi malo da obiđeš dete, ne obiđeš dete pet puta u danu, klošarko jedna. Važno je da si skockana jadnice.  Ti majka, jadnice, ološu jedan, idi čuvaj dete, j*bem te u usta - vikao je Tošić.

Kulićeva mu nije ostala dužna, ali izgleda da je u ovoj svađi ipak bila tiša.

- Ove nedelje si vođa pa misliš da si bezbeda, sledeće nedelje letiš. Ja sam ljudima zanimljiva. Idi ti čuvaj svoje dete, moje dete je sa mnom a tvoje sa tobom nije - branila se Kulićeva.

Celu situaciju pogledajte ovde.

LUDNICA! Miki otkrio ŠOKANTNU ISTINU o Kiji! "Kad bih mogao da UMREM!" Strašno! (VIDEO)

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.