KRMAČA BEZ OBRAZA I SRAMA, BOLESNICA! Miljana Kulić sravljena sa zemljom zbog OVOG postupka

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Mar.2023, 00:17

"KRMAČA BEZ OBRAZA I SRAMA, BOLESNICA!" Miljana Kulić sravljena sa zemljom zbog OVOG postupka

Niška starleta opet izazvala gnev svih...

Miljana Kulić došla je u sobu za izolaciju kod Anite Stanojlović kako bi je doterala i sredila za večerašnju žurku.

Već je poznato da zadrugarke vole da ih Anita sređuje i šminka, ali mnogi gledaoci pamte da je Miljana jednom prilikom napala Anitu i uništila joj šminku.

Zato se nije očekivalo da će Miljana posle svega zakucati na njena vrata i nakon žestokih sukoba koje su imale zbog Lazara >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Čolića Zole, tražiti njenu pomoć.

"Kako je jadna, moli je za pomoć a do juče je pljuvala", "Bolesnica, po 100ti put je pogazila sebe", "Nema ni srama, ni obraza Miljana Kulić", "Bez imalo stida i srama da je Anita šminka", "Je l' realno ovo?! Pa Milja joj je svu šminku upropastila ova je šminka.. ma i ja pitam gluposti", "I onda Miljana napala Aleksandru za sve i svašta kako je nije ispoštovala a ta ista Miljana bacala Aniti kofer sa šminkom i govorila sve najgore. Ništa meni nije jasno", "Šminka je a ova je tukla, maltretirala, bacala joj šminku... krmača bez obraza a Anita bez mozga... idealna kombinacija...", samo su neki od komentara frapiranih gledalaca.

Detaljnije u videu ispod teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.