Izvor: Scandal.rs, 19.Okt.2019, 00:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRISTINA NEĆE STATI DOK NE UZME ŽIVOT MOG SINA: Slobina majka VAN SEBE zbog napada na njega! Kuka na sav glas!

Otkako je Kija Kockar nasrnula nožem na bivšeg supruga Slobodana Radanovića i pretila da će ga ubiti, njegova majka Draginja ne prestaje da plače i u strahu zove sina da se vrati u rodni grad. Ona ne može da spava zbog stresa, ne pomažu ni lekovi. – Iako je Sloba dobro i nema ozbiljnije povrede, The post KRISTINA NEĆE STATI DOK NE UZME ŽIVOT MOG SINA: Slobina majka VAN SEBE zbog napada na njega! Kuka na sav glas! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

KIJA IDE U ZATVOR!? Novi OBRT u slučaju Kockar - Radanović, a sve nakon NALAZA PSIHIJATRA! Veliki STRAH!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2019, 00:10

Evo šta bi po njemu moglo da se dogodi!..Pevačica Kija Kockar je navaodno pre četiri dana nasrnula nožem na svog bivšeg supruga Slobodana Radanovića...Kako navodi izvor blizak tužilaštvu Prvog osnovnog suda u Beogradu, slučaj će bitgi iznet pred tužioca početkom sledeće nedelje, a zbog navodnog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.