KRISTIJANU OPET SLEDI ZATVOR?! Nova DRAMA danas na sudu, opasne PRETNJE - svi detalji ROČIŠTA sa zadrugarom

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2023, 17:44

KRISTIJANU OPET SLEDI ZATVOR?! Nova DRAMA danas na sudu, opasne PRETNJE - svi detalji ROČIŠTA sa zadrugarom

"U Rumi se protiv Kristijana vodi postupak za koji Lazić traži zatvorsku kaznu!"

Danas je održano suđenje između Kristijana Golubovića i Radeta Lazića.

Bivši zadrugar Rade Lazić podneo je, pre tri godine, dve krivične prijave protiv Golubovića zbog javnih pretnji koje mu je poznati ''kriminalac na baterije'' upućivao.

Danas je u Prvom osnovnom sudu održano završno ročište, koje je zbog ponovnog nepojavljivanja Kristijana Golubovića >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odloženo. Kako je Rade rekao, Golubović se uopšte ne pojavljuje na sudu i na ročištima, a sa pretnjama ne prestaje.

- Kao i prošli put on se nije pojavio, tako da je sudija odložila ročište za sledeći put. Imaju saznanja preko njegovog radnog mesta, biće pozvan da imamo unakrsno ispitivanje i nadam se da će se on pojaviti na tom ročištu - kazao je Lazić za "Republiku".

Rade je otkrio i da li je imao bliži neki susret sa Kristijanom.

- Nismo, kako on sam izjavljuje da bi on to voleo, ja sam bio i pre nekih mesec dana u Beogradu, on zna da imamo suđenje i danas, ja ne izbegavam, a on se ne pojavljuje. On priželjkuje da se vidi sa mnom, zna kad sam u Beogradu, a on to izbegava, ja sam tu još nekoliko dana, možemo i kafu da popijemo što se mene tiče - priča Lazić za "Republiku".

- Da, postoje pretnje, svaki dan stižu, kako ovde, tako gore u Beču, preko nekih prijatelja - kaže Rade.

Za ovaj slučaj, Goluboviću je zaprećena novčana kazna, a u Rumi se vodi postupak za koji Lazić traži zatvorsku kaznu.

Podsetimo, njihov sukob datira još od rijalitija ''Farma'' u kom je došlo i do fizičkog obračuna između njih dvojice.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.