KRISTIJANA NAPAO KOKSAKI VIRUS - TAKO JE POČELO: Besan zbog DRAME u bolnici - PRETI! Evo ŠTA je bilo

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2020, 09:39

KRISTIJANA NAPAO KOKSAKI VIRUS - TAKO JE POČELO: Besan zbog DRAME u bolnici - PRETI! Evo ŠTA je bilo

Oglasio se.

Kristijan Golubović se u poslednje vreme često pojavljuje u medijima nakon što je izašao sa dugogodišnje robije i to najčešće kao novi učesnik rijalitija "Zadruga 4", jer je nedavno potpisao ugovor sa vlasnikom TV "Pink", Željkom Mitrovićem. Međutim, nedavno je optužen da je svog poznanika preko reda odveo kod lekara što je njega dobrano iznerviralo.

On se oglasio na Fejsbuku i odgovorio na optužbe.

- Ovaj put je najgore. Kada iz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najnormalnijih i osnovnih ljudskih potreba, sa legalno overenim uputom u specijalističku bolnicu, povedete oca svog dobrog i velikog prijatelja sa dalekog juga Srbije uz prisustvo jako brižne ćerke i sina (a ne nekih mafijaša) našli su se najogavniji hejteri klevetaši da izvrnu priču o jednom običnom slučaju humanog spasavanja zdravlja, čak i života (baš u ovom slučaju) i serviraju narodu kojekakve gnusne laži koje nemaju nikakve veze sa istinom, te kažu: "Kristijan je preko veze ubacio nekog svog i time ponizio druge pacijente koji su pošteno čekali na svoj red za prijem i pregled kod lekara!". Au bogati? Do juče narko diler i robijaš ima toliki legitimitet da dobije toliku privilegiju i "ubacuje svoje ljude" u tu bolnicu s tim da navedenog doktora niti zna, niti poznaje, pa narode pitam vas da li je to moguće? - započeo je Golubović opširno izlaganje na Fejsbuku i nastavio:

- U mom slučaju i kada činim najhumanija dela za ljude ili životinje - a to je, složićete se, spasavanje njihovog zdravlja i života, uvek se aktiviraju neki zlonamerni maloumnici da zlom i lažima unakarade tako veliku i važnu stvar, obavezu svakog iole normalnog čoveka. Pa u ovom slučaju vidno mešaju i politiku, kako bi preko strašnog kriminalca (mene) blatili svoje političke neistomišljenike? Dokle ide gad u svojim gnusnim izmišljotinama, kada mu ni ljudski život rođenih osoba nije važna da postigne, minimalne, nazovimo ih, političke poene? Sačuvaj me ti bože! - pita se Kristijan, a potom objašnjava šta se zaista desilo:

- Da tačno je ovo. Nespavajući celu noć, jako zabrinut za život oca svog dobrog prijatelja sam odlučio da ga lično dovedem u najbolju kliniku za vaskularne bolesti sa uputom koji je legitimnim putem izdat iz opšte bolnice sa juga Srbije. Prošavši sve obavezne procedure ispred same bolnice u koju nisam mogao kao civil da uđem nikako, zamolio sam obezbeđenje klinike da nam posude invalidska kolica jer se čovek osećao jako loše i nije mogao da se kreće pomoću štaka. Njegova brižna ćerka je priložila svu potrebnu dokumentaciju o hitnom prijemu pacijenta kome je život u velikoj opasnosti. Tokom kraćeg pregleda i duže procedure hitnog prijema u bolnicu, ja sam sreo mnoge lekare i medicinsko osoblje koje sam davno sreo u klinici za vaskularne bolesti "Ostrog" u kojoj sam se lečio 2004/5 od koksaki virusa. Sa nekim od njih sam se slikao i pozdravio, a dotičnog doktora ne poznajem (sem iz priča sa televizije). Dakle, potpuna neistina je da sam ja nekoga svoga, preko nekoga moga ubacio preko reda u kliniku. Zato hejteri, zlonamernici, retardirane osobe, skinite mi se više sa grbače i ne mešajte ljude koje ne poznajem u vaše političke igrice, da se ne bih ozbiljno naljutio na nekog od vas - podvukao je i zapretio Golubović.

KO JE NAJBOLJI VODITELJ ZADRUGE IKAD?

Choices Dušica Jakovljević

Ognjen Amidžić

Milan Milošević

Dragan Marinković Maca

Tamara Đurić

Rada Radenović

Ognjen Nestorović

Katarina Nikolić

Darko Tanasijević

Hvala što ste glasali.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Žena je donirala bubreg svojoj bolesnoj ŠEFICI: Posle toga dobila je OTKAZ a život joj je postao PAKAO (VIDEO)srbdan_rs/main

1

https://pubads.g.doubleclick.net/gampad/ads?sz=468x60|728x90|1x1|400x300|640x480&iu=/161634325/SrbijaDanas_Desktop/SrbijaDanas_Video_ROS_Safe/VIDEO_Safe&cust_params=kwrds%3D%TAGS%&impl=s&gdfp_req=1&env=vp&output=vast&unviewed_position_start=1&vpos=preroll

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.