KRISTIJAN NEĆE PLATITI 50.000 EVRA KAZNU - svi detalji UGOVORA i HONORAR! Jedna stavka unela SUMNJU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2021, 17:27

KRISTIJAN NEĆE PLATITI 50.000 EVRA KAZNU - svi detalji UGOVORA i HONORAR! Jedna stavka unela SUMNJU!

Danas je izbačen iz rijalitija

Jedan od zadrugara koji je važio za favorita, Kristijan Golubović, jutros je diskvalifikovan iz rijalitija.

Kiki je brutalno nasrnuo na Miljanu Kulić, a zatim je povredio i članove obezbeđenja, koji su pokušavali da ga smire.

Nakon što je napustio imanje, kako smo saznali, Golubović je morao da se javi policiji, a više o tome čitajte OVDE.

Produkcija je izdala i zvanično saopštenje o diskvalifikovanom, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a svima je zapao za oko detalj da nigde nije izrečeno da će platiti kaznu od 50.000 evra, kao što je to običaj sa svim zadrugarima koji su diskvalifikovani ili svojevoljno napuste imanje.

- Zadrugari, ovim vas zvanično obaveštavamo da je Kristijan diskvalifikovan i da će TV Pink preduzeti sve mere po Ugovoru koji je potpisao. Osim toga, doneli smo odluku da Čorba bude kažnjen tromesečnim honorarom zbog nasrtaja i držanja obezbeđenja. Veliki šef - glasilo je pismo Velikog šefa.

Pogledajte rezultate

Inače, Kristijan je imao poseban ugovor. Prvi je potpisao pre ulaska u "Zadrugu" i važio je do 7. marta, kao što je istakao jednom prilikom, a onda ga je produžio.

- Sutra mi ističe ugovor od šest meseci, treba ozbiljan razgovor da obavim, da vidim da li ću nastaviti ovu trku dalje. Imao sam u planu da u šestomesečnom ugovoru izdam svoju knjigu, prvenac i oko toga bi zaista trebalo dosta rada i truda - rekao je Golubović tada.

Takođe, njegov honorar je bio 350.000 evra, a moguće je da mu je i povećan kada je u martu produžio boravak na imanju.

- Kažu meni, ti si cirkuzant, starleta, ulaziš u rijaliti! Pa zar ne bi i ti za 350.000 evra? Evo, da otkrijemo karte, pa neka me demantuju! Neću da uđem unutra ako ne mogu barem jednu kuću da kupim - rekao je Golubović za "Avaz" pre ulaska u "Zadrugu".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.