KRISTIJAN JE ŽELEO DETE SAMNOM! Starleta iznela do sada NEPOZNATE DETALJE o tajnoj VEZI sa Golubovićem

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2020, 09:14

"KRISTIJAN JE ŽELEO DETE SAMNOM!" Starleta iznela do sada NEPOZNATE DETALJE o tajnoj VEZI sa Golubovićem

Prošlost koja isplivava!

Tijana Đuričić, nekadašnja kraljica silikona, ispričala je da je bila u tajnoj vezi sa Kristijanom Golubovićem, kao i da ga je pune tri godine posećivala u zatvoru.

Ona tvrdi da ju je žestoki momak nadležnima u Zabeli prijavio kako vanbračnu suprugu.

- Kristijan mi je upropastio život. Čekam da me pomene u Zadruzi, pa da objavim sve snimke koje čuvam. Godinama me je lagao da me voli. Snimala sam ga kako priča da jedva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čeka da mu dođem u posetu i da me obožava. Čak je hteo i dete sa mnom - rekla je Tijana Đuričić.

A post shared by Kristijan Golubovic (@kristijan.krile_official) on Sep 17, 2020 at 12:54am PDT

- Pričao mi je da mu je supruga Ivana samo paravan za medije. Mene je prijavio kao vanbračnu suprugu. On zapravo nema ženu, samo ja sam mu dva puta nedeljno pune tri godine dolazila u posete u Zabelu, a ne Ivana. Slala sam mu pakete i novac za kantinu i peglala sam mu odeću - istakla je Tijana koja je smanjila silikone i promenila lični opis.

A post shared by 🥊🥊🥊 KRISTIJAN GOLUBOVIC 🥊🥊🥊 (@kristijan_kiki_official) on Oct 30, 2020 at 1:45pm PDT

VRELI SNIMAK ANE NIKOLIĆ: U mrežastim čarapama, legla na krevet podigla noge - SVE JOJ ISPALO - sevnule i GAĆICE (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Supruga mu je PARAVAN, MENE JE PRIJAVIO KAO VANBRAČNU ŽENU" Bivša kraljica silikona OTKRILA ŠOK detalje o Kristijanu Goluboviću

Izvor: Blic, 02.Nov.2020

Nekadašnja kraljica silikona, Tijana Đuričić, ispričala je da je navodno bila u tajnoj vezi sa robijašem Kristijanom Golubovićem kao i da ga je pune tri godine posećivala u zatvoru.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.