KRISTIJAN IMA TELEFON U ZADRUZI?! Isplivala PREPISKA, upleten i Karić: Slušaj, SMRADE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2021, 11:02

KRISTIJAN IMA TELEFON U "ZADRUZI"?! Isplivala PREPISKA, upleten i Karić: "Slušaj, SMRADE!"

Mislio je da ga kamere ne snimaju!

Turbulentan odnos Jovane Ljubisavljević i Stefana Karića je već nedeljama unazad pod budnim okom javnosti. Iako su mnogi mislili da će uživati u ljubavi, već prvih dana njihove veze naišli su na probleme. Pre par dana su rešili da stave tačku na njihovu vezu, ali ne bi im bilo prvi put da se pomire nakon raskida, te nam ostaje da nastavimo da pratimo kako će se razvijati ova ljubavna priča.

Vladimir Tomović je pre par dana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pokrenuo za Crnim stolom temu da je Jovana plakala kada joj je Kristijan Golubović preneo neku poruku iz spoljnog sveta. Navodno joj je rekao kako njena porodica ne podržava vezu sa Karićem, ali ubrzo se oglasio misicin otac koji je demantovao te glasine.

Međutim, Kristijan se poverio Stefanu o porukama koje je razmenio sa prijateljem Jovaninog oca. Do detalja je opisao prepisku, što implicira da Golubović poseduje mobilni telefon na imanju.

- Može bilo ko sa bilo kog profila da ti pošalje. Poruka za Jovanu, "moli te njen otac da joj kažeš da se skloni od njega". Ja kažem "ko si ti?", "ja sam najbolji prijatelj njenog oca" - započeo je Kristijan priču, a onda je Stefan ustao da odgovori na pitanje voditelja.

- "Što mi on nije poslao poruku" (pitao je Kristijan tog čoveka), "On se ne bavi time" (odgovorio mu je). Ja kažem njemu "šta hoćeš?", "reci mu da je njegova armija tvoja", dodao nešto za pradedu, nisam zapamtio ime - potom je Kristijan nešto promrljao u bradu i spomenuo Osmana.

- Ja onda napišem, imam i dalje u inboksu "slušaj, smrade, tako se ne priča. To je dete od našeg prijatelja iz kraja, ne možete tako da gledate na stanje. To su tri generacije odrasle s nama u Beogradu i to nema nikakve veze". On mi je rekao "samo ti prenesi poruku od njenog oca, da se ona trgne glavom. Neće dobro proći kad se vrati kući". Ona se zaplakala (kad joj je preneo poruku) - rekao je Kristijan.

- Ćale mi je kršten. Ma i da nisu kršteni i da ja nisam kršten - odgovorio je Karić, a zatim su nastavili da ogovaraju Jovanu.

Detaljnije pogledajte na snimku na 02:27 i 04:05:

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.