KRISTIJAN GOLUBOVIĆ SE VRAĆA U ZADRUGU? Žestoko isprozivao Cara, nazvao ga RETARDIRANIM, A Aleks...

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2022, 22:09

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ SE VRAĆA U ZADRUGU? Žestoko isprozivao Cara, nazvao ga RETARDIRANIM, A Aleks...

"Osramoćen je drugi put, ali isključivo zbog lošeg izbora (malog mozga)."

Kristijan Golubović je diskvalifikovan i šeste sezone Zadruge, a o njegovom povratku se pominje kako u Zadruzi tako i van nje.

Golubović je sada za medije prokomentarisao raskid Aleksandre Nikolić i Filipa Cara, ali i raskid Aleks sa Dejanom Dragojevićem.

- On je retardirani Sundjer Bob, tip krelaca koji je*avaju skrndelje, koje niko neće van rijaliti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zone. Takvi muški i ženski mediokriteti mene spominju, jer misle da će ući u nekakav lažni hajp i ispasti važni i veliki. Sve već viđjeno... Da uđjem, izvinjavali bi se i šlihtali. Sunđjer Bob i Bujanovac folklorka su go*no od bivola i ništa više - kazao je Golubović, pa se osvrnuo na raskid Dejana i Aleks:

- Osramoćen je drugi put, ali isključivo zbog lošeg izbora (malog mozga). Kupusar ne shvata da ga ništa osim blamiranja i sramote ne očekuje sa takvim ženama. Ne žalim ga uopšte jer je kroz lažne ljubavne priče tražio zaradu, koju je dobio, uz gratis životni blam - zaključio je Golubović za Pink.rs.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.