KRISTIJAN GOLUBOVIĆ JE NOVI UČESNIK ZADRUGE 7 ELITE?  Kao Mesi u Barseloni, tako sam ja NAJPLAĆENIJI U RIJALITIJU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2023, 07:11

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ JE NOVI UČESNIK ZADRUGE 7 ELITE? "Kao Mesi u Barseloni, tako sam ja NAJPLAĆENIJI U RIJALITIJU!"

Oglasio se za SrbijaDanas!

Nova sezona Zadruge uveliko se približava, a mnoge suspekulacije ko bi mogao biti "Elita" , te koji takmičari će se naći u Beloj kući od septembra.

Kako mediji prenose, mnoge estradne ličnosti će se boriti za glavnu nagradu od 100.000 evra, a pominju se i imena Marija i Miljana Kulić, Kristijan Golubović, Zvezdan Slavnić, Filip Car, Maja Marinković, Ana Ćurčić, pa i Aca Bulić... kao i mnogi drugi.

Ipak, produkcija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << još nije izašla ni sa jednim od imena novih takmičara, a mi smo kontaktirali Kristijana Golubovića, te ga upitali za saradnju sa televizijom Pink i potencijalnim učešćem, budući da je prekinuto emitovanje njegove emisije "Bajke iz podzemlja".

Kristijan je za SrbijaDanas otkrio da ima dobru saradnju sa televizijom Pink, kao i da nikada ne bi odbio učešće u rijalitiju uz, kako se podrazumeva, veliku cifru novca:

- Što se tiče Elite 7, mi smo uvek bili prijatelji Pinka, tojest, šefa i šefice, uvek smo se odazvali kada su nas pozvali u rijaliti, tako da i ovaj put ukoliko budu poslali poziv, mi ćemo se rado odazvati tome. 

- Pare nisu problem, uvek se dogovorimo ok honorara, naravno, kao i Mesi u Barseloni, Kristijan Golubović u rijalitiju mora da bude najbolje plaćen, jer daje najviše. To nije pljačkanje Pinka, to je kompromis, to je dogovor, to je uzajamna saradnja, koja donosi i njima, a donosi Bogami i meni i mojoj porodici. Ja ne bančim i ne šenlučim, sav novac id emojoj porodici, gradim kuće, putujem, uživam. Pare ne trošim na k**ve, alkohol, drogu i kafane. Mislim da bi trebalo neko od mojih najbližih da uđe u Zadrugu, zato što je to dobro iz mnogih razloga. Najbolje zna mene, kada me budu napadali, neka se svađa malo umesto mene, ja sam se svađao umesto njih, tako da, biće interesantno, čućete - rekao je Golubović za SrbijaDanas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.