KRIO JE KAO ZMIJA NOGE! Mišel otkrio NEPOZNATE DETALJE svog odnosa sa 13 godina MLAĐOM suprugom! Evo kako izgleda

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2022, 20:08

KRIO JE KAO ZMIJA NOGE! Mišel otkrio NEPOZNATE DETALJE svog odnosa sa 13 godina MLAĐOM suprugom! Evo kako izgleda

Ona je iz totalno drugog sveta!

Bivši Zadrugar Mišel Gvozdenović vodi relativno miran i povučen privatni život i nije često na meti medija.

Ipak, nedavno je neočekivano stao na "ludi kamen", i to sa 13 godina mlađom izabranicom, Janom.

Zvezda Granda uvek se trudio da svoj lični život sakrije od očiju javnosti, a pre skoro tri meseca u medijima je osvanula vest da je pevač u tajnosti oženio dosta mlađu izabranicu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
O Mišelovoj supruzi se veoma malo zna, te je sada rešio da otkrije nepoznate detalje o ženi koja je osvojila njegovo srce.

Ona je iz totalno drugog sveta, jedna jako mlada devojka, odnosno sada žena. Ima samo dvadeste i jednu godinu. Iskreno, ona nije nešto preterano pratila "Zvezde Granda" dok sam se takmičio, kao ni rijaliti. Trenutno je na trećoj godini studija francuskog jezika. Inače je stomatološka sestra i veoma sam ponosan što je toliko uspešna, stiže i da radi i da uči - ponosno je otkrio Mišel.

- Veoma je zrela za svoje godine, kada razgovaram sa njom imam utisak da razgovaram sa nekim ko je približno mojih godina. Jako je staložena i mirna, to mi se posebno sviđa kod nje - priznao je pevač.

Mišel i Jana organizovali su svadbeno veselje u krugu porodice i bez ikakve pompe proslavili sklapanje braka. Iako su još pod utiskom, najvažniji dan tek predstoji.

- Za dva i po do tri meseca će se Jana poroditi i mnogo se radujem tome. Mnogo! Jedva čekam da devojčica dođe na svet. Zaista moram da priznam da mi se sve lepe stvari dešavaju u mojoj 34. godini - rekao je Gvozdenović.

Podsetimo, Mišel je prolazio kroz pravu torturu budući da je u Beloj kući bio sa Miljanom Kulić, koja je i sama priznala da ga je godinama unazad progonila. Uspevao je da odoli devojkama, te nije ulazio u ljubavne odnose do pred sam kraj rijalitija, kada je na iznenađenje mnogih ušao u vezu sa Minom Vrbaški, ali je ta veza bila kratkog daha.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.