KRILA TRUDNOĆU I OD PRODUKCIJE? Takmičarku Elite koja čeka bebu rođeni otac pokušao da siluje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2023, 21:48

KRILA TRUDNOĆU I OD PRODUKCIJE? Takmičarku "Elite" koja čeka bebu rođeni otac pokušao da siluje!

Ispovest zadrugarke dovodi do suza

Zadrugarka Tijana Dimitrijević danas je u jeku medijske pažnje, nakon što su zadrugari otkrili da je u blagoslovenom stanju.

Lepi Mića, Milena Kačavenda i Marko Đedović su danas konstatovali da je njihova cimerka krila svoju trudnoću od svih prisutnih, pa i same produkcije.

Tijana iza sebe ima srceparajuću priču, koju je pri ulasku u "Elitu" podelila sa svima.

Navode da je u drugom stanju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zadrugarka, ipak još uvek nije potvrdila.

Inače, kada su se predstavljali u emisiji, Dimitrijevićka je ispričala svoju tešku priču. Završila je samo osnovnu školu, podršku roditelja nikada nije imala u životu, a navela je i to da je u detinjstvu otac pokušao da je siluje.

- Dolazim iz Brestovika. Majka mi je rodom s Kosova, otac iz Brestovika. Imam četvoro dece, dva sina i dve ćerkice. Završila sam samo osnovnu školu, srednju nisam mogla, isključivo zbog moji roditelja. Dobra sam osoba, komunikativna, malo sam povučena... Nisam kao ostale devojke. Bila sam pripadnik Vojske Srbije, zaposlila sam se, ali sam morala da dam otkaz zbog "Zadruge". Došla sam ovde da bih svojoj porodici nešto omogućila, najviše krov nad glavom. Imala sam traume iz detinjstva. Otac je pokušao da me siluje, to sam došla javno da kažem ovde jer nije dobio kaznu koju je trebalo da dobije zbog toga - rekla je Tijana i dodala:

- Imam dva sina iz prvog braka, koje mi suprug ne dozvoljava da viđam. Zato sam došla ovde, da bih zaradila neki novac da bih mogla da potegnem priču i da bih ih uzela. Ne želim da me neko sažaljeva, samo sam došla da iznesem sve ovo. Imam još dvoje dece, ćerkicu od 8 meseci i ćerku do 4 godine, mnogo mi fale, ali život me je na ovo naterao. Ostavila sam bebu da bih došla i borila se za porodicu - rekla je zadrugarka kroz suze, a zatim se osvrnula na sadašnjeg muža:

- Imam najboljeg muža na svetu, pružio mi je ljubav i pažnju, sve što mi roditelji nisu pružili. Majku kao da nemam... Ovde vidim da me pojedini odbacuju, ja ne znam da se oblačim i da se pokazujem, smatram da sam majka četvoro dece i da mi to ne priliči. Volela bih da nađem ovde neko društvo - jedva je govorila zadrugarka.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.