KRILA SAM TO DUGO ČAK I OD MOJIH! Stanija otkrila šta se zapravo desilo u Americi, šokirala naciju

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2022, 09:46

"KRILA SAM TO DUGO ČAK I OD MOJIH!" Stanija otkrila šta se zapravo desilo u Americi, šokirala naciju

Nije joj bilo lako.

U emisiji "Pitam za druga" koja se emituje na Red televiziji, voditeljka Ana Radulović i voditelj Kendi ugostili su bivšu zadrugarku i starletu Staniju Dobrojević.

- Znam da je šokantna odluka niko nije očekivao i ja sam to dugo od mojih kući krila jer sam tip osobe koji onako ćuti i drži za sebe. Kad sam odlučila, kad sam tek stigla u Srbiju kad sam rekla bratu da me pokupi na aerodromu on je bio ono u fazonu a Marko šta se dešava? rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam mu da on dolazi tek za deset dana jer ja sam i tu prolongirala ne volim da govorim stvari, takva sam i kad imam neki problem nikad se ne žalim mojima kući jer sam tip osobe koji drži sve u sebi do momenta dok ono ne prsne - rekla je Stanija.

- Je l' si se ti to nadala da ćete se možda pomiriti pa nisi htela da kažeš ili si samo čekala pravu priliku da im saopštiš? - pitala je Ana.

Ne, ne, ali ne znam možda da sam ostala u Americi nikad ne bih objavila, možda se čak ni on ne bi oglašavao, ali kad dođem iz Amerike publika se uželi i idem malo po emisijama namestilo se tako. A zna se da je on uvek išao sa mnom. Nije mi jednostavno da idem u emisije i da moram da pričam o tom delu jer svaki raskid je bolan. Ja uvek kažem da moji rijaliti momci nemaju status mojih ptavih bivših momaka jer je to nešto što je bilo četiri meseca u rijalitiju ili dvadeset dana u rijalitiju, dok Marko ipak smo bili tri godine zajedno, živeli smo tri godine zajedno, tako da da, on ima status mog bivšeg momka - nastavila je Stanija.

- A Pablo? - pitala je Ana.

- To je moj pas dolazi za deset dana. nikad se nismo razdvajali ovako dugo čak ni kad sam ušla u Zadrugu. Nisam ga videla četiri meseca plašim se da meje zaboravio - objasnila je Stanija.

Detaljnije možete pogledati u nastavku teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.