KRILA JE DA JE TRUDNA, JER JE IMALA KOMPLIKACIJE - Voditeljka Pinka pred POROĐAJEM: Oglasio se njen suprug

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2023, 16:21

KRILA JE DA JE TRUDNA, JER JE IMALA KOMPLIKACIJE - Voditeljka Pinka pred POROĐAJEM: Oglasio se njen suprug

"Brojimo sitno!"

Bivši rijaliti učesnik Mladen Vuletić, oženio je bivši zadrugarku, sada voditeljku Red televizije Jelenu Pešić, sa kojom se ostvario kao roditelj dobivši ćerku.

Međutim, Jelena je ponovo zatrudnela i već je u devetom mesecu trudnoće.

Kako je Jelena za medije otkrila, čekaju još jednu devojčicu i jako su uzbuđeni zbog toga.

Pešićeva je izjavila i da se bojala da kaže da je ponovo u drugom stanju, jer >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je prva ćerka rođena prevremeno:

 - Istina je da sam ponovo trudna! Krili smo lepe vesti skoro četiri meseca, ja sam sada u četvrtom mesecu trudnoće i saznali smo i pol bebe. Stiže još jedna devojčica u naš dom, mi smo presrećni, jer smo baš i želeli dve ćerke, odnosno da Mila ima sestru. Nismo do sada želeli ništa da otkrivamo jer prethodno sam imala komplikacije, Mila je prevremeno rođena u osmom mesecu i nisam želela da se vest širi dok ne budemo sigirni da je sve kako treba - rekla je Jelena tada i dodala:

- Beba nam stiže u avgustu, imema smo smislili. Zvaće se ili Miona ili Damjana. Ja sam za ime Miona, a Mladen za Damjana, ali svakako se ja tu pitam. Priželjkujemo i sina u budućnosti, ako Bog da. Mila je super, Mladen voli da kaže da može celu kuću da prevrne, samo da nema dečka što duže - poručila je Jelena tada za "Pink.rs".

Mladen je sada objavio i zajedničku fotografiju pred porođaj:

- Brojimo sitno - napisao je Mladen s obzirom da će dočekati drugu ćerku već u avgustu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.