KRILA DO SADA: Maja obelodanila da je imala INTIMNE ODNOSE sa zadrugarom pre RIJALITIJA - Predstavljala ga kao DRUGA

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2022, 08:25

KRILA DO SADA: Maja obelodanila da je imala INTIMNE ODNOSE sa zadrugarom pre RIJALITIJA - Predstavljala ga kao DRUGA

Ovo se Bilalu neće svideti

Maja Marinoković i Branisalav Radonić Brendon sedeli su na garnituri u dnevnoj sobi Bele kuće i razgovarali o svemu, a Maja je u toku njihovog razgovora otkrila nešto što će mnoge iznenaditi. Zadrugarka je izjavila kako su ona i Brendon imali intimne odnose pre ulaska u "Zadrugu".

- Znaš da nisam mogao da zaspim sinoć, napio sam se vitamina, razmišljao sam o svemu. Radim mi mozak 100 na sat. Majo ti mi ne posvećuješ >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pažnje - kazao je Brendon.

- Šta hoćeš od mene, vidiš da sam emotivno rastrojena - dodala je Maja.

- Dosadno mi je Majo, toliko da sa sam hteo da se obučem u Brendu, ali ne želim da doživi neprijatnu situaciju. Nemam zaštitu ovde - govorio je Brendon.

- Evo ja ću da te čuvam. Taj karmin si stavljao kada smo imali s**s pred ulazak - rekla je Maja.

- To nije istina, zašto si tražila Brenda da te s**sa - rekao je Brendon.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.