KRIJU VEZU JER JE Andrej OŽENJEN? Edita u vezi sa ZAUZETIM POLITIČAREM! Isplivali DETALJI ljubavne romanse

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2020, 16:57

KRIJU VEZU JER JE Andrej OŽENJEN? Edita u vezi sa ZAUZETIM POLITIČAREM! Isplivali DETALJI ljubavne romanse

"Aktivno učestvuje u njenoj karijeri i pomaže joj u svemu..."

Pevačica Edita Aradinović već nekoliko meseci uživa u vezi sa političarem Andrejom Bajecom koji je predsenik Narodne stranke u opštini Vračar.

Njih dvoje svoju navodno ljubav kriju od očiju javnosti, a najveći razlog za to jeste to što je Andrej navodno još uvek u zakonitom braku sa suprugom, sa kojom ima sina kako navodi pomenuti portal.

- Edita i Andrej su se upoznali preko zajedničkih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prijatelja i ubrzo su uplovili u vezu. Odlučili su se da vezu kriju od očiju javnosti zato što je Bajec još uvek zvanično u braku, ali sa suprugom ne živi pod istim krovom. Pored toga, sinu nije predstavio novu izabranicu i to je jedini razlog što se kriju - priča izvor.

Edita je srećna i ispunjena pored Andreja koji joj pruža mnogo pažnje i pomaže joj u karijeri.

Great day with great people!💫💋💋💋🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️ #soon with @yaemina #newproject #newsong #eminaedita ❤️

A post shared by editta (@editaaradinovic) on Sep 14, 2020 at 9:39am PDT

- Nakon što su ih nedavno uslikali paparaci na njenom nastupu, Andrej je okačio njihovu zajedničku fotografiju, ali su ostali pri stavu da ne pričaju javno o vezi ni jedno ni drugo dok se on ne razvede i ne upozna sina sa njom. Edita je pored njega veoma srećna, svakodnevno je obasipa pažnjom i daje joj podršku. Aktivno učestvuje u njenoj karijeri i pomaže joj u svemu - kaže izvor.

Inače, Andrej je sin nekadašnjeg načelnika Kliničkog centra, prof. dr. Đorđa Bajeca, koji je za vreme vladavine Dragana Đilasa bio na toj funkciji.

U medijima se Andrejevo ime dovodilo u vezu sa navodnim malverzacijama u građevini.

Naime, u zgradi gde stanuje navodno je bespravno srušio krov i sagradio 200 kvadrata, zbog čega se protiv njega vodio postupak.

Upućeni tvrde da je Bajec jedan od suvlasnika jedne privatne klinike u Beogradu, koja slovi za jednu od najelitnijih u Beogradu.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.