KRIJE JE KAO ZMIJA NOGE! Supruga Nikole Koja je prava bombetina! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2020, 14:34

KRIJE JE KAO ZMIJA NOGE! Supruga Nikole Koja je prava bombetina! (FOTO)

Priča o njima je više nego fascinantna!

Glumac Nikola Kojo skrasio se pre 12 godina pored prelepe Aleksandre Đurić, koja je svojom pojavom oduzimala dah mnogim muškarcima!

Devojka koja je osvojila njegovo srce, pre toga je osvojila srca mnogih.

Ona se pojavila u spotu Zdravka Čolića za pesmu "Moja draga" i svi su je upamtili kao atraktivnu plavušu.

Koja je tada imao 40 godina, a fatalna manekenka je 12 godina mlađa od njega.

Aleksandra >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je uspešno radila na modnim pistama u Nemačkoj, Parizu i Milanu, ali je našoj javnosti najpoznatija kao devojka iz spota Zdravka Čolića.

Aleksandra i Nikola su se zabavljali samo osam meseci i rešili su da se uzmu. Imali su skromno venčanje u Beogradu septembra 2007. godine i od tada žive u skladnom braku.

Za 12 godina braka Nikola i Aleksandra dobili su tri predivne ćerke, a kako je glumac u više navrata pričao, porodični život mu sasvim odgovara.

ISPOVEST ZVEZDE "SREĆNIH LJUDI": Nude mi 50 evra za uloge, nisam zaslužila da me tako VREĐAJU (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.