KRIJE GA KAO ZMIJA NOGE: On ljubi pevačicu, ne prate se na Instagramu, ali ODAO IH TRENUTAK NEPAŽNJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2021, 07:33

KRIJE GA KAO ZMIJA NOGE: On ljubi pevačicu, ne prate se na Instagramu, ali ODAO IH TRENUTAK NEPAŽNJE!

Razotkriveni!

Metju Tajler Vors je preko noći postao tema svetskih medija iako je dotad bio poznat samo užem krugu ljudi jer je njegov glumački angažman sveden na pozorište i sinhronizaciju.

Razlog zbog kog je postao interesantan medijima je taj što je upravo on osvojio srce jedne od najpopularnijih pevačica mlađe generacije - Bili Ajliš.

A post shared by Matthew Tyler Vorce 👻 (@corduroygrahamm)

Iako par još uvek nije potvrdio ili demantovao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ove vesti, paparaci su u nekoliko navrata uspeli da ih fotografišu tokom zajedničkih šetnji sa psom, a na jednoj od fotografija 19-godišnja pevačica je čak naslonila glavu na rame tačno deset godina starijeg emotivnog partnera.

Metju je pisac i glumac, ali široj javnosti nije naročito poznat budući da se njegova delatnost uglavnom odvija u pozorištu. Osim toga, on je dosad radio i na sinhronizaciji nekoliko filmova kao što su "Majka", "Mogu li da spavam sa opasnošću?", "Mali Monstrumi" i "Mračni sati".

A post shared by Elle (@my_bitch_billieeeee)

Kada su svetski mediji preneli vest o njihovoj vezi, Metju je momentalno zaključao svoj Instagram nalog kako bi izbegao najezdu Bilinih obožavalaca, a kada je, nekoliko nedelja kasnije, otključao svoj profil, mnogima je zapalo za oko to da se majka i brat Ajlišove i Tajler međusobno prate na ovoj društvenoj mreži.

Pevačica se nije oglašavala ovim povodom, ali je u jednom od nedavnih intervjua istakla da se veoma pokajala zato što je emotivnu vezu za bivšim dečkom Brendonom Kventionom Adamsom učinila javnom.

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish)

- Definiivno ću sve moje naredne veze držati u tajnosti. Iako sam i dosad držala privatni život po strani, zažalila sam i zbog onog malog dela privatnosti vezanog za ljubav koji sam podelila sa svima - izjavila je Bili nedavno za Capital Breakfast.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.