Izvor: Scandal.rs, 10.Maj.2019, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRETENČINO NE PRAVI SE LUD, STANIJA TE GLEDA NON – STOP: Ana izgorela od ljubomore, pa isterala Davida iz sobe!

Ana Korać je bila razočarana u svog dečka Davida Dragojevića zbog toga što nije potvrdio njenu priču da je Stanija Dobrojević za Đurđevdan gledala u njega jer su tada to oboje zaključili. David u toku sinoćne emisije nije jasno podržao ono što je Ana rekla i što su ranije oboje primetili i zato se proderala The post KRETENČINO NE PRAVI SE LUD, STANIJA TE GLEDA NON – STOP: Ana izgorela od ljubomore, pa isterala Davida iz sobe! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

POSLE RASKIDA SE NE ZNA KOME JE GORE Ana podbula ne zna šta će od sebe, Davidu preti kazna

Izvor: Blic, 10.Maj.2019

Ana Korać i David Dragojević posvađali su se sinoć zbog emisije u kojoj su gledali snimke, posle čega je Ana Davida izbacila iz hotelske sobe. Od tada njih dvoje ne komuniciraju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.