KRETALA SAM SE ZARAŽENA MEĐU LJUDIMA! Emina bila sa sinovima na zimovanju, pa saznala da ima KORONU

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2021, 12:43

"KRETALA SAM SE ZARAŽENA MEĐU LJUDIMA!" Emina bila sa sinovima na zimovanju, pa saznala da ima KORONU

Mislila je da je obična prehlada u pitanju!

Pevačica Emina Jahović nedavno je preležala koronavirus, a sada je rešila da o tom iskustvu progovori javno. Ona se oglasila putem svog Instagram profila gde je na lajvu ispričala kako je bila zaražena dok je bila na zimovanju sa sinovima, a da to nije ni znala.

Emina je otkrila da se obratila lekarima kada je osetila prve simptome, ali da su oni pomislili da je u pitanju obična prehlada.

- Bila sam s decom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na skijanju. Postala sam malaksala i bolelo me je grlo, a doktori su mi rekli da je prehlada. Tako sam ja, ne znajući, tri dana po osam sati skijala i još više izmorila organizam. Kretala sam se zaražena među ljudima - rekla je pevačica na Instagramu, prenose mediji, a potom dodala:

- Zato sam za potpuno zatvaranje, jer je mnogo ljudi među nama, a da ne znaju da imaju opaki virus.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.