KRENUO DA BIJE ZVEZDANA SLAVNIĆA! Objava se širi internetom: Pljušte teške uvrede i užasne pretnje

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2023, 19:21

KRENUO DA BIJE ZVEZDANA SLAVNIĆA! Objava se širi internetom: Pljušte teške uvrede i užasne pretnje

Nazvao ga tatinim sinom.

Bivši rijaliti igrač Aleksandar Bogunović Zverka na Instagram profilu oglasio se nakon diskvalifikacije Zvezdana Slavnića, a tom prilikom ga jenajstrašnije napljuvao.

Naime, on ga je nazvao pogrdnim imenima, a sada se čeka Slavnićeva reakcija na ovaj status.

- Onaj Zvezdan Slavnić smrdi i preko ekrana! Šatro kriminalac i propali kockar koji nema gde da živi pa da tatica primio kod sebe u stan zajedno sa onom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smrdoustom Anđelom. Glumi mafiju onim bezopasnim ljudima iz Zadruge , da vidim samo da li će sada napolju onako hodati i maltretirati nekog?! Pa neće proći ni 2 dana i neko će ga odvaliti od batina! Lepo sam ja rekao klasičan tatin sin! - napisao je Zverka na Instagramu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.