KREDIT U ŠVAJCARCIMA MI JE ŽIVOT ZAGORČAO! Pevačica je zbog teške muke svojevremeno ušla u rijaliti: Razbolela sam se jer tako kreću sve bolesti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2024, 19:39

"KREDIT U ŠVAJCARCIMA MI JE ŽIVOT ZAGORČAO!" Pevačica je zbog teške muke svojevremeno ušla u rijaliti: "Razbolela sam se jer tako kreću sve bolesti!"

Pevačica otvorila dušu.
Zoranu Pavić smo imali priliku da je vidimo u različitim formatima, s obzirom na to da je jedno vreme radila kao voditeljka, ali našla se i u rijaliti programu, jer kako kaže imala je ozbiljne dugove i zdravstvene probleme.
- Bio je problem, ja to nikada nisam krila. Jedan kredit koji mi je prilično život zagorčao, u švajcarcima. Ja sam se zbog toga razbolela, ali bukvalno razbolela. Od muke i od stresa, a onda kada se pojavila ta ponuda, rekla sam: ‘Ne sviđa mi se, to, nije to moja priča, nije nešto gde sebe vidim, ali ako je to u ovom trenutku način da ja izađem iz problema, definitivno – da, i to čestito - ispričala je Zorana, pa je pojasnila:
- Imala sam...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.