KREĆU KRVNIČKI DA SE KOLJU ISPRED MENE! Anastasija Ražnatović doživela OGROMAN STRES

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2021, 19:54

"KREĆU KRVNIČKI DA SE KOLJU ISPRED MENE!" Anastasija Ražnatović doživela OGROMAN STRES

"U trenutku doživljavam srčku...!"

Mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović, koja trenutno boravi u Meksiku sa drugaricama, otkrila je svojim fanovima na Instagramu da je doživela neviđeni šok dok se sunčala na plaži.

Ispred Anastasije su se, naime, na plaži pojavile dve iguane koje su se sukobile.

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija)

- Želim samo da podelim sa vama šta mi se desilo malopre. Sedim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na plaži i gledam svoja posla. U jednom momentu pojavljuje se iguančina veličine teleta, to jest dve iguančine veličine teleta koje kreću krvnički da se kolju ispred mene i da lete po pesku ispred mojih nogu. - pričala je Cecina ćerka, pa dodala:

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija)

- U trenutku doživljavam srčku, pretvaram se u Spajdermena, skačem na sto i preskačem celu ogradu, dok draga moja Darija stoji kao ukopana, gleda u mene, smeje se i slika tu istu iguanu bez ikakve reakcije - ispričala je Anastasija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.