KREĆEM U AMBASADU, VADIM JE DOK JE ČITAVE GLAVE! Dalilin otac POŠAO PO ĆERKU da je izvede iz Zadruge

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2022, 09:44

"KREĆEM U AMBASADU, VADIM JE DOK JE ČITAVE GLAVE!" Dalilin otac POŠAO PO ĆERKU da je izvede iz Zadruge

Huso Mujić razjaren.

Huso Mujić, otac Dalile Dragojević oglasio se nakon fizikog obračuna između njegove ćerke i Filipa Cara i otkrio kako on gleda na trenutnu situaciju u rijalitiju.

- Nisam dobro, kako ću biti, bolestan sam, kako da budem - rekao je Huso i dodao da ne prati Zadrugu.

Na pitanje da li zna da je u četvrtak došlo do fizičkog obračuna između Dalile i Filipa, kao i da je Filip kažnjen tromesečnim honorarom Huso je dao odgovor uznemiren.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Džabe što je kažnjen, da li treba da je ubije i prošli put tako pravi rijaliti to gledaju svi, ne može oka da otvori od njega - rekao je Huso, a onda otkrio kako reaguje na to što je njegova ćerka Filipu dopustila takvo ponašanje:

- Dopustila, dopustila jeste, ali ne sme on tako da se ponaša, da joj psuje majku i oca i one koju nemaju nikakve veze sa tim - rekao je Mujić, a onda otkrio šta bi rekao Dalili sad da može:

- Rekao bih joj da se okani tog smeća, to nije čovek uopšte, ti da pljuješ nekoga u lice i da se iživljavaš, idi tamo kući svojoj pa se iživljavaj.

A post shared by Dalila Dragojević (@dalila_dragojevic_official)

Kada je reč o Dejanu Dragojeviću, Huso je otkrio da li i dalje podražava Dejana, kako mu se čini "novi Dejan", kao i kako gleda na to što više ne lupa po "Zadruzi".

- Sigurno da mi je drago, ja ne mrzim Dejana. On će uvek ostati u mom srcu, kakav je bio takav je i ostao. Ja njega i dalje podržavam, šta mi smeta dečko, on ništa loše nije uradio, žao mi je kada se lupao, nisam mogao da mu pomognem - rekao je Huso i dodao da je će ovih dana kontaktirati ambasadu kako bi pokušao da Dalilu izvadi iz rijalitija dok je još čitave glave.

- Moraću u ponedeljak da idem ili da kontaktiram ambasadu, da izvadim dete dok je još čitave glave - rekao je Huso za "Republiku" i dodao:

A post shared by Dalila Dragojević (@dalila_dragojevic_official)

- Moram nešto uraditi vidite šta se radi tu, niko ništa ne pomaže, svi gledaju.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"CAR ĆE MI UBITI DALILU" Huso van sebe zbog ćerke i Filipa: "Moram da je spasem iz Zadruge i odvedem je na LEČENJE"

Izvor: Blic, 07.Feb.2022

Otac Dalile Dragojević, Huso Mujić prokomentarisao je najnovija dešavanjima u rijalitiju "Zadruga". Njemu teško padaju svakodnevne svađe njegove ćerke sa Filipom Carem, te se i plaši za njenu bezbednost.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.